Woninginrichting / Festonneerbedrijf

Ontstaan

In 1993 is Peter gestart met het opzetten van een festonneerbedrijf, maar door zijn jarenlange ervaring als stoffeerder besloot hij samen met zijn vrouw Anja al snel het bedrijf uit te breiden. Vanaf 1996 werd er een showroom gebouwd op de Molenweg in Roggel en zo konden klanten terecht voor hun gehele woninginrichting. 

 

Ongeveer 10 jaar later gaf zoon Richard aan ook verder te willen in dit vak en is er voor gekozen om in 2006 een groter pand te betreden op Grote Laak 25, de huidige locatie. Genoeg opslag- en showruimte en meer plek om het festonneren, waar het in 1993 mee begonnen is, nog beter uit te kunnen voeren. Waar Anja de klanten adviseert in de winkel en de administratieve kant beheert, daar komen Peter en Richard bij u opmeten en verrichten zij het plaatswerk. 

 

Mennen Woninginrichting

We zijn een klein familiebedrijf en staan voor kwaliteit en degelijke service. We denken graag met u mee om uw wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Flexibiliteit en behulpzaamheid zijn voor ons van groot belang.

 

We bieden kwalitatief goede producten in allerlei prijsklassen en nodigen u graag uit in de showroom om een kijkje te nemen in ons brede assortiment op het gebied van woninginrichting.

 

Graag tot ziens, u bent van harte welkom!

 

Anja, Peter en Richard Mennen

Grote Laak 25

6088NJ Roggel

© 2019 Richard Mennen