Mennen woninginrichting

Gordijnen

Gordijnen bepalen de sfeer in jouw huis. Daarom bieden wij een groot assortiment aan in gordijnen. Er zijn veel verschillende kleuren, dessins en materialen mogelijk, waardoor we voor ieder interieur een andere mogelijkheid hebben. Kom langs voor advies op maat!

Ons assortiment bestaat uit de merken: Toppoint, Lifestyle, Mart Visser, a House of Happines, Holland Haag, Egger, Unland. Benieuwd naar de mogelijkheden bij jou thuis, laat je dan inspireren en adviseren.

Gordijnen

Inbetween

Een inbetween gordijn is een half transparant gordijn en verkrijgbaar in talloze kleuren en dessins. Inbetween gordijnen zijn lichtdoorschijnend en zitten qua stofdikte tussen de gewone gordijnen en vitrages in.

Overgordijnen

Overgordijnen geven iedere ruimte in huis een warme en elegante uitstraling. Door de vele kleuren, dessins en materialen is er voor iedere ruimte een geschikte keuze.

Vitrages

Vitrages, ook wel glasgordijnen genoemd, zijn transparante gordijnen. Ze zijn al jarenlang niet weg te denken in interieurs. Ze verminderen de inkijk, zonder dat dit ten koste gaat van het daglicht.