Mennen woninginrichting

Raamdecoratie

Wij bieden een breed assortiment aan raamdecoratie aan voor ieder type raam en ruimte. Voor ieder interieur een andere mogelijkheid. Kom langs voor advies op maat!

Ons assortiment bestaat uit de merken: Toppoint, BeCe, Cedeko en Lifestyle. Deze merken bieden een zeer gevarieerd aanbod in zowel mogelijkheden, stoffen als in prijzen. Benieuwd naar de mogelijkheden bij jou thuis, laat je dan inspireren en adviseren.

Raamdecoratie

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn stijlvol, praktisch en geschikt voor bijna ieder type raam, van heel grote raampartijen tot kleine draai-kiepramen.

Duette® / Plissé

Duette® en plissé gordijnen zijn een uitkomst voor vele ramen. Ze zijn enorm functioneel door de verschillende uitvoeringen en technieken.

Jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn al jaren erg populair als raamdecoratie. Zij zorgen voornamelijk voor een sfeervolle uitstraling met een verbredend effect.

Verticale lamellen

Verticale lamellen zijn stijlvol, tijdloos en ontzettend praktisch. Al jarenlang worden lamellen gebruikt als raamdecoratie.

Paneelgordijnen

Met paneelgordijnen kan makkelijk gespeeld worden met de lichtinval en privacy. Hierdoor zijn paneelgordijnen functioneel en tevens erg stijlvol.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn al jaren niet meer weg te denken in onze interieurs. Met vouwgordijnen zijn namelijk alle stijlen mogelijk; landelijk, romantisch, modern of juist klassiek.