Mennen woninginrichting

Duette® / Plissé

Duette® / Plissé

Duette® en plissé gordijnen zijn een uitkomst voor vele ramen. Ze zijn enorm functioneel door de verschillende uitvoeringen en technieken. Hierdoor zijn ze geschikt voor bijna ieder raam. Een draai-kiepraam, dakraam of raam met speciale vormen, niets is gek genoeg voor dit product. Er is een ruim aanbod in stoffen, denk hierbij aan vele verschillende materialen, kleuren en transparanties.

Een Duette® heeft een honing-graat structuur, dit zorgt voor een luxe en elegante uitstraling. Door het grote aanbod in verschillende stoffen, is er voor ieder interieur een geschikte keuze. De stoffen zijn verkrijgbaar in zowel transparante, semi-transparante en verduisterende stoffen. Daarnaast heeft een Duette® stof ook een isolerende werking wat energiebesparend kan zijn.

Een plissé gordijn heeft een zigzag structuur en is mogelijk in verschillende plooibreedtes. In iedere kleur, stof en structuur zijn er mogelijkheden om een interieur de gewenste uitstraling te geven. Een elegant of juist een stoere uitstaling? Een plissé gordijn is hiervoor een perfecte oplossing.

Beide stoffen kunnen voorzien worden van een Easyclick uitvoering. Een Easyclick kan gemonteerd worden zonder te boren of te schroeven en is daardoor uitermate geschikt voor kunststof of aluminium ramen. Een Easyclick is een aluminium frame waar een Duette® of plissé product in geplaatst wordt en wordt doormiddel van een magneetband op de raam gemonteerd.

Duette® en plissé gordijnen zijn makkelijk te combineren met andere producten. Op zoek naar de juiste lichtinval maar ook voldoende privacy? Maak dan een combinatie van een Duette® of plissé gordijn en een mooi gordijn. Hierdoor zal het interieur een rijke en warme uitstraling krijgen.

Voor alle mogelijkheden kun je onze showroom bezoeken. Hier hebben wij vele voorbeeld presentaties, waardoor wij jou kunnen helpen met de beste keuze te maken.

Duette / Plissé inspiratie