Mennen woninginrichting

Over ons, het familiebedrijf

In 1993 is Peter gestart met zijn eigen festonneerbedrijf. Door de aankoop van een festonneermachine is zijn passie voor het vak festonneren tot uiting gekomen. Door zijn enthousiasme is dit al snel uitgegroeid van alleen matten festonneren tot de start van de complete woninginrichting. Samen met Anja heeft hij in 1996 een showroom gebouwd op de Molenweg in Roggel en zo konden de klanten voortaan terecht voor de gehele stoffering van de woning. Ook Anja heeft zich vanaf dit moment volledig om laten scholen om zo klanten juist te kunnen informeren.

Ongeveer 10 jaar later kreeg Richard, de zoon van Anja en Peter, de smaak van het vak te pakken. Hij is begonnen, net als Peter aan de festonneertafel. Uiteindelijk wilde hij graag samen met Peter op karwei gaan om alle kneepjes van het vak te leren. Van het leggen van vloeren tot het hangen van gordijnen. In 2006 zijn we verhuisd naar een nieuw groot pand op de Grote laak in Roggel. In dit pand konden wij samen onze passie voor het vak nog verder uitbreiden. Een grotere showroom, meer opslagruimte en meer plek om thuis te festonneren werd werkelijkheid.

In 2022 is dochter Evelyne ook begonnen in de zaak. Evelyne heeft ervaring opgedaan in het vak bij een groothandel van raamdecoratie en hierdoor heeft ook zij de charme van de woninginrichting ontdekt. Samen met Anja adviseren zij de klanten in de showroom en laten zij zien wat de mogelijkheden zijn voor de klant zijn woning. Daarnaast zijn zij samen verantwoordelijk voor alle administratieve taken.

Ons familiebedrijf staat voor kwaliteit en degelijke service. Wij denken graag met jouw mee om de wensen zo goed mogelijk te realiseren. Flexibiliteit en behulpzaamheid zijn voor ons van groot belang. Wij hebben een uitgebreid assortiment in verschillende prijsklassen. Wij nodigen jou graag uit voor een kijkje in onze showroom te nemen.