Mennen woninginrichting

Jaloezieën

Jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn al jaren erg populair als raamdecoratie. Zij zorgen voornamelijk voor een sfeervolle uitstraling met een verbredend effect. Een horizontale jaloezie is dus te gebruiken om een kamer breder te laten lijken. Ook is in één handomdraai de perfecte lichtinval te regelen in iedere ruimte. Het grootse voordeel van jaloezieën is dat er voor iedere ruimte een mogelijkheid is. Kies voor de vochtige ruimtes in huis voor een aluminium jaloezie en voor de andere kamers kan er gekozen worden voor een houten jaloezie.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën worden gemaakt van natuurlijke materialen en hebben daarom een sfeervolle en warme uitstaling. Door het brede assortiment zijn er veel verschillende kleuren, structuren en lamelbreedtes mogelijk. De jaloezieën kunnen afgewerkt worden met een houten koof of aluminium bovenbak voor een strakkere uitstraling. Daarnaast kan er nog gekozen worden voor ladderkoord of ladderband afwerking. Hierdoor passen deze jaloezieën in ieder interieur!

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor iedere ruimte in huis én voor bijna iedere raamsituatie. Het grootste voordeel is dat aluminium jaloezieën geschikt zijn voor vochtige ruimtes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes en vele kleuren. Daarnaast kunnen aluminium 25mm lamellen geplaatst worden in een Easyclick frame waardoor deze te monteren zijn op kunststof of aluminium kozijnen zonder te boren of te schroeven.

Horizontale jaloezieën zijn dus echte klassiekers die in ieder interieur tot zijn recht kunnen komen! Welke jaloezie je ook wenst en hoe je deze graag wilt combineren, alle mogelijkheden zijn te bekijken bij ons in de showroom. Maak hiervoor een afspraak en wij zullen persoonlijk interieuradvies geven!

Jaloezieën inspiratie